10.31.2013

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΑ”



Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ
drosostalida
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μικρή ψιχάλα.
Μια τόοοοοσο δα μικρή δροσοσταλίδα.”
Η δροσοσταλίδα περιπλανιέται στα σύννεφα, στα ποτάμια, στις λίμνες, στα λουλούδια ψάχνοντας απάντηση στο ερώτημά της:“Ποιό είναι το όνομά μου; Mήπως ξέρεις το όνομά μου;”
To βιβλίο δροσοσταλίδα” του Αντώνη Δημητρακόπουλου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος με πολύ γλυκειά εικονογράφηση από την Έρση Σπαθοπούλου.
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω και είναι ένας πολύ ωραίος  τρόπος, για να μάθουν τα παιδιά την πορεία της δροσοσταλίδας, τον κύκλο που κάνει στο περιβάλλον αλλά και τη μεγάλη αξία της!
Μπορείτε να ξεφυλλίσετε κάποιες σελίδες του στη σελίδα των παιδικών εκδόσεων ΊΚΑΡΟΣ  εδώ
Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις των Εκδόσεων Ίκαρος μέσω Facebook  facebook.com/ikaroskids αλλά και μέσω newsletter, που μπορείτε να  λαμβάνετε απευθείας στο email σας με μία απλή εγγραφή στο ακόλουθο link  kids.ikarosbooks.gr/newsletter.asp !
Δώστε και τη δική σας απάντηση στο ερώτημα της μικρής Δροσοσταλίδας, 


"Μήπως ξέρεις το όνομά μου;"

και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα που προσφέρουν οι εκδόσεις ΊΚΑΡΟΣ
drosostalida_Page_2
  • Αφήστε σχόλιο στο τέλος του άρθρου με την απάντηση σας και το ονοματεπώνυμο σας. 
  • Οι συμμετοχές θα συγκεντρώνονται ως και τις 16/10/2013 τα μεσάνυχτα. Τα ονόματα των νικητών, θα δημοσιευθούν στις 17/10/2013,  στην τρέχουσα σελίδα και οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει.  
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών
  • Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΊΚΑΡΟΣ στη διεύθυνση  Βουλής 4 στο Σύνταγμα. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος εκτός Αττικής, το βιβλίο, θα του απόσταλεί ταχυδρομικά.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το Mommy's Fairytales διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: