10.07.2013

Κερδίστε 100 διπλές προσκλήσεις για την ταινία "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥ"



Κερδίστε 100 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές της ταινίας "Epic, Το μυστικό βασίλειο του δάσους",  για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις  13:00 (50 διπλές προσκλήσεις) & στις 15:00 (50 διπλές προσκλήσεις) στο 
CineΠαράδεισος
Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός 18120, 
τηλ.:210-49.60.955.
Αφήστε μήνυμα με το Ονοματεπώνυμο σας και την ώρα προβολής που θέλετε, έως τη Παρασκευή 11/10/2013 στις 15:00. Τα ονόματα των 50 πρώτων σε κάθε προβολή θα βρίσκονται στο ταμείου του ΣινέΠαράδεισος και θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα. 

Καλή επιτυχία!


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Σκηνοθεσία:      ΚΡΙΣ ΓΟΥΕΙΤΣ
Σενάριο:              ΤΟΜ ΤΖ. ΑΣΤΛ, ΜΑΤ ΕΜΠΕΡ
Ηθοποιοί:            ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ , ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ , ΣΙΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ , ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ
Διάρκεια:            103 λεπτά
Είδος ταινίας:    ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ



Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Όταν μια έφηβη κοπέλα βρεθεί κατά μαγικό τρόπο σ’ αυτό το μυστικό σύμπαν, θα συμμαχήσει με ένα μπουλούκι μοναδικών και αστείων χαρακτήρων για να σώσει τον κόσμο τους ...αλλά και τον δικό μας.
Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ δανείζει τη φωνή της στη “Bασίλισσα Τάρα” ενώ το υπόλοιπο καστ θα περιλαμβάνει ταλαντούχους ηθοποιούς όπως οι Αμάντα Σέιφριντ (“Dear John”), Κόλιν Φάρελ (“Total Recall”) και Τζος Χάτσερσον (“The Hunger Games”).

Δεν υπάρχουν σχόλια: