5.30.2013

Νέα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά!

Metaixmio



Νέα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά!

 
Αγαπητό μέλος του Τριβιζάς Fan Fun Club!

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και δεν πρέπει να ξεχάσεις τα νέα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά από την πολυαγαπημένη σειρά Παραμύθια Ντορεμύθια

ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΒΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ)
Ποιο πράγμα στη ζωή έχει τη μεγαλύτερη αξία; Μήπως τα παράσημα; Μήπως τα βραβεία; Μήπως τα διαμάντια; Μήπως τα χρυσωρυχεία; Τίποτα από όλα αυτά! Κάτι άλλο έχει τη μεγαλύτερη αξία και αυτό το άλλο θα το ανακαλύψεις στις σελίδες του καταπληκτικού αυτού βιβλίου.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΕΝΑΝ ΓΟΡΙΛΛΑ
Έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό να βάλεις σ' έναν ελέφαντα τρικλοποδιές, να ψαλιδίσεις το μουστάκι μιας τίγρης, να κουτουλήσεις ένα βουβάλι, να δέσεις κόμπο έναν κροταλία, να χώσεις το κεφάλι σου στο στόμα ενός πεινασμένου λιονταριού ή να χαρίσεις κόκκινα τριαντάφυλλα σ’ έναν ταύρο;

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΣΙΠΗ;
Μια ανοιξιάτικη μέρα ένα ποταμόπλοιο γεμάτο με ανέμελα παπάκια που πηγαίνουν εκδρομή ταξιδεύει στον Μισισιπή. Τα παπάκια γλείφουν χωνάκια, μαδάνε μαργαρίτες, τρώνε παστέλια, ρουφάνε γρανίτες και γενικά περνούν πολύ ωραία, όταν ξαφνικά κάτι αναπάντεχο συμβαίνει.

ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Μια μέρα τρεις αφηρημένοι αστροναύτες αναγκάζονται να αποχωρήσουν ξαφνικά, ξεχνώντας στον Άρη ένα φτυάρι. Οι Αρειανοί όμως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή τους. Δεν ξέρουν τι είναι, πώς λέγεται και σε τι χρησιμεύει το παράξενο και αινιγματικό αυτό αντικείμενο. Τι πρέπει να το κάνουν άραγε;

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ
Το τρένο με τα χρωματιστά βαγόνια που πηγαίνει στα πιο μακρινά, τα πιο μαγευτικά μέρη του κόσμου, γεμάτο με χαλίφηδες και μπαλαρίνες, κυνηγούς με καραμπίνες, Τυρολέζες και σουλτάνους, τυμπανιστές και Ινδιάνους και χίλιους δυο βιαστικούς επιβάτες, είναι έτοιμο να ξεκινήσει, όταν ξαφνικά ο ταλαίπωρος σταθμάρχης διαπιστώνει ότι λείπει ένα βαγόνι.

Και αν δεν σου φτάνουν αυτά, ΕΔΩ θα δεις και τα υπόλοιπα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά!

Και μην ξεχνάς ότι με την κάρτα μέλους στο Τριβιζάς Fan Fun Club έχεις ειδικές εκπτώσεις και προνόμια σε πολλούς χώρους διασκέδασης, όπως στην αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp!
Αυτό το καλοκαίρι όλα τα μέλη του Τριβιζάς Fan Fun Club έχουν έκπτωση 10% για τη συμμετοχή τους στην Α΄ κατασκηνωτική περίοδο (20/6-12/7) και στη Β΄ κατασκηνωτική περίοδο (12/7-3/8). Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις ΕΔΩ.


Και όσοι δεν φύγουν κατασκήνωση, μπορούν να επισκεφτούν το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που μόλις ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Τριβιζάς Fan Fun Club, το art4fun. Όλα τα μέλη έχουν έκπτωση 15% σε όλα τα προγράμματα του χώρου. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση σε όλους!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: