4.20.2013

Τα ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ στο Γκάζι!



Το μεγαλύτερο παιδικό bazaar εναλλακτικών ειδών & δημιουργικής απασχόλησης πάει στο Γκάζι!

Ωράριο: 11.00 – 20.00

Ένα διήμερο για πιτσιρίκια & γονείς αφιερωμένο στο Πάσχα!

Πληθώρα εκθετών χειροποίητων, εναλλακτικών παιδικών ειδών, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και διαλέξεις για γονείς!

Από τις 11.00 έως τις 20.00, μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν πληθώρα εναλλακτικών ειδών όπως ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, μωρουδιακά, λαμπάδες και πασχαλινά είδη, κ.ά. που προτείνουν πάνω από 25 δημιουργοί και εμπόροι χειροποίητων εναλλακτικών ειδών για παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων, για πιτσιρίκια, όπως το πρωτότυπο μπισκοτοπαιχνίδι της La Mimada Del Barrio αφιερωμένο στο Πάσχα, το θεατρικό παιχνίδι από το Kids On Stage και ψυχοπαιδαγωγικές δραστηριότητες, ενώ θα γίνει παρουσίαση και ανάγνωση του παραμυθιού "Ο μάστορας των λουλουδιών" της συγγραφέας Ελευθερία Σπαντιδάκη (εκδ. Σταμούλης). Παράλληλα, θα λάβουν χώρα διαλέξεις ειδικά σχεδιασμένες για τους γονείς από τις ψυχολόγους της "Λέξης".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Είδη ρουχισμού από τα Things to Love, Πιτσιρίκι και η Raffabella
Βαπτιστικά είδη από το My Summer moon, Broderie Anglaise και το ..δημιουργούμε μαζί..
Λαμπάδες, Αξεσουάρ, διακοσμητικά και τα παιχνίδια από το Χάρισμα - handmade jewelry & more, Leina, Alfie, Otinanai, την Κρίστα Βιδάλη, το loonies and dreamz, το stripes & buttons, Zoopepet, green and cheap, vinylize, La vita e bella, το M&M Handicraft, το mpleximo, το Μαργαριτάριουμ, την Drama Queen, το μπάλωμα, την Αntalou, το behandart, το Tweek it, και την Ελευθερία Σπαντιδάκη.
Μαξιλάρια από το Handy Arty.
Ξύλινα παιχνίδια από το Paradise waterfalls και το Εργαστήρι 37
Δώρα για την νέα μαμά και μωρό από τα diapercakes, το Αctavesta*baby, το bake a cake.
Φωτιστικά από την Βάσω Χρυσοπούλου και την Άννα Μαρία Ψέμμα
Καλλυντικά από την Φωτεινή Λουκά και το Phainomenon C
Kαδράκια από την Ευγενία Γκιόκα.
Πρόγραμμα εργαστηρίων για παιδιά

Σάββατο
12:00 - 13:30 | Μπισκοτοπαιχνίδι με θέμα το Πάσχα από τη La Mimada Del Barrio
14:00 - 15:30 | Θεατρικό Παιχνίδι από το Kids On Stage
16:00 – 17:00 Kids Yoga από την Ελεάννα Πάσχου.
16:00 – 17:00 | "ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ MIX & MATCH" από το καλοκαιρινό φεγγάρι ηλικίες 3 – 6
17:00 – 18:00 Αδελφοί Κουκουμπάγιαν Ζογκλερικά, χιούμορ, ισορροπιστικά.
18:00 - 19:00 | Παρουσίαση και ανάγνωση του παραμυθιού ‘’Ο μάστορας των λουλουδιών ’’ της Ελευθερίας Σπαντιδάκη. Εκδόσεις: Αθ. Σταμούλη
Περιγραφή
Ο Άρης ανυπομονεί για το Σαββατοκύριακο. Στον κήπο της γιαγιάς τον περιμένουν πολλές δουλειές κηπουρικής. Αγαπά να φροντίζει τα λουλούδια του και να φυτεύει σπόρους και μικρά φυτά. Μαζί με τον Μάστορα των λουλουδιών οι μικροί αναγνώστες θα ταξιδέψουν στον πολύχρωμο κόσμο της κηπουρικής και θα βρουν πρωτότυπες ιδέες για δημιουργική απασχόληση στον κήπο ή τη βεράντα.

Κυριακή
12 :00-13:30 | Μπισκοτοπαιχνίδι με θέμα το Πάσχα από τη La Mimada Del Barrio ηλικίες 3 – 8
14:00-15:30 | Θεατρικό Παιχνίδι από το Kids On Stage ηλικίες 4 – 8
17:00 – 18:00 Αδελφοί Κουκουμπάγιαν, Ζογκλερικά, χιούμορ, ισορροπιστικά.
18:00 – 19:00 | Πασχαλινό εικαστικό παιχνίδι για παιδιά 4- 9 χρονών από την ομάδα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου “μ17”: Ανακαλύπτουμε τις ιδιότητες του πηλού παίζοντας και δημιουργούμε μια πασχαλινή κατασκευή από κέφι και χώμα! ( 20 παιδιά )
18:00 - 19:00 | "ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ MIX & MATCH" από το καλοκαιρινό φεγγάρι ηλικίες 3 – 8


Εργαστήρια για γονείς:
Κυριακή

"Ενθαρρύνοντας τη συνεργασία με το παιδί μου". Απο την ψυχολόγο της "λέξης" Ιωάννα Θυμιοπούλου | Ώρα διεξαγωγής: 16:00-17:00
• Γιατί τα παιδιά συχνά συμπεριφέρονται με δυσάρεστο τρόπο;
• Γιατί νιώθω συχνά θυμωμένος ή αδύναμος στο ρόλο μου ως γονιός;
• Πώς μπορώ να μάθω στο παιδί μου να είναι πιο συνεργάσιμο;

"Καφέ Γονέων: συζητάω για το παιδί μου" από την Ειδική Παιδαγωγό και την Ψυχολόγο της "λέξης", Χριστίνα Κοτρώνη και Ιωάννα Θυμιοπούλου.

Η "λέξη" για 2 ώρες θα υποδέχεται γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, καθώς και εφήβων, δίνοντας τους την ευκαιρία να λύσουν απορίες και να ενημερωθούν για γνωστικά και συναισθηματικά ζητήματα των παιδιών τους | Ώρα διεξαγωγής: 17:00-19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: