3.11.2013

Πολυχώρος Υγείας Παυλίδη: Δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά στην οδό Ερμού!





Από το Σάββατο 9 ως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους πεζόδρομους της Αθήνας, στην οδό Ερμού, και συγκεκριμένα στο νούμερο 56, η αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη διαμορφώνει και προσφέρει έναν χώρο έμπνευσης, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας,  τον Πολυχώρο Υγείας Παυλίδη!Δημιουργικές δραστηριότητες και ξεχωριστοί πρωταγωνιστές δίνουν τη δική τους γεύση στον Πολυχώρο της Ερμού και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη σάς προσκαλεί να απολαύσετε μια σειρά από δράσεις μαζί με τα παιδιά σας.

Μια πολύ σημαντική δράση στον Πολυχώρο της Ερμού 56 είναι η ανταλλακτική βιβλιοθήκη που θα λειτουργεί. Για κάθε βιβλίο που προσφέρουμε ή ανταλλάσουμε η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη στηρίζει οικονομικά με €1 το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Στο τέλος, όλα τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί, θα προσφερθούν στη βιβλιοθήκη του Χωριού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες τους.

Διήγηση παραμυθιών από την Κάρμεν Ρουγγέρη με συνοδεία κιθάρας, εκπαιδευτικά προγράμματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, αφήγηση παραμυθιών από το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου. Έξυπνες λύσεις από την ομάδα του ftiaxto.gr για να δημιουργήσει το κοινό μόνο του αντικείμενα για το παιδί και το σπίτι.

Τέλος, τη μουσική επιμέλεια του Πολυχώρου έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Διευθυντής του σταθμού Pepper 99.6 FM, Γιώργος Μουχταρίδης, o οποίος θα είναι και live σε δύο επιλεγμένες ημερομηνίες με το DJ set «The bright side of the road».

Πολυχώρος υγείας Παυλίδη
Ερμού 56, Αθήνα
Σάββατο 9 έως Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 - 20:00, Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στη σελίδα της σοκολάταςΥγείας Παυλίδη στο http://www.facebook.com/Ygeias

Δεν υπάρχουν σχόλια: